Καθημερινή Ποιότητα... που την αισθάνεσαι!

Καθημερινή Ποιότητα που την Αισθάνεσαι!

Αυτό που αναζητούν οι περισσότεροι άνθρωποι στην καθημερινή τους ζωή είναι η ποιότητα. Σε μία εμπορική εταιρεία όπως η «Paris Paradeisis - Είδη υγιεινής, πλακάκια, μπάνιο, δόμηση, τζάκι, θέρμανση, διακόσμηση» είναι λογικό να επιδιώκουμε αυτή η ποιότητα να αντικατοπτρίζεται πλήρως στα είδη που προτείνουμε στους πελάτες μας, στις υπηρεσίες μας, στον τρόπο λειτουργίας μας.

Οι διεθνείς και ελληνικοί εμπορικοί οίκοι με τους οποίους συνεργαζόμαστε διαθέτουν για τα προϊόντα τους πιστοποιήσεις ολοκληρωμένων συστημάτων ποιότητας όπως το ISO. Αυτό, όμως, δεν αρκεί.

Η μείωση παράδοσης τυχών ελαττωματικών προϊόντων, η ταχύτερη εξυπηρέτηση, οι ευκολίες πληρωμών και η καλή συνεργασία είναι μερικοί εξίσου σημαντικοί παράγοντες που η εταιρεία «Paris Paradeisis - Είδη υγιεινής, πλακάκια, μπάνιο, δόμηση, τζάκι, θέρμανση, διακόσμηση» έχει πάντοτε σε πρώτη θέση από το 1992 που ξεκίνησε μέχρι σήμερα.

Ποιότητα σε όλους τους χώρους, όλες τις ώρες!

Η επιμόρφωση και εξειδίκευση του προσωπικού της εταιρείας και η διαρκής αναζήτηση καινοτόμων προτάσεων που συμβαδίζουν με το σύγχρονο τρόπο ζωής, τη μοντέρνα αισθητική, την οικολογία και το ελληνικό στοιχείο είναι το κλειδί για την παροχή ολοκληρωμένων ποιοτικά υπηρεσιών και προϊόντων.

Επισκεφτείτε τη έκθεσή μας στο 39 χλμ Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, λίγο πριν την είσοδο στη Γαλάτιστα Χαλκιδικής και «Αισθανθείτε την Ποιότητα της Καθημερινότητας»...