Σύγχρονες ολοκληρωμένες προτάσεις χώρου

Πολλές φορές είναι ιδιαίτερα δύσκολο για κάποιον να αναζητεί ξεχωριστά προϊόντα σε ξεχωριστά καταστήματα και ακόμη πιο δύσκολο να μπορεί να τα συνδυάσει σε έναν χώρο και να τα τοποθετήσει. Ίσως μερικοί να έχουν και τη διάθεση και τις γνώσεις να μπορούν να συνδυάσουν πολλά διαφορετικά προϊόντα από πολλά καταστήματα σε μία ολοκληρωμένη πρόταση. Πόσοι είναι αυτοί; Σύμφωνα με την δική μας εμπειρία ελάχιστοι και συνήθως είναι άνθρωποι με ειδικές σπουδές όπως για παράδειγμα διακοσμητές.

Ολοκληρωμενες προτάσεις σε συνεργασία με έμπειρους συνεργάτες

Με βάση τα παραπάνω η εταιρεία «Paris Paradeisis - Είδη υγιεινής, πλακάκια, μπάνιο, δόμηση, τζάκι, θέρμανση, διακόσμηση» επενδύει διαρκώς στην σχεδίαση και προώθηση ολοκληρωμένων προτάσεων για το μπάνιο, το WC, τη θέρμανση - είτε με θερμαντικά σώματα είτε με τζάκια και ενεργειακές εστίες - την κουζίνα, το δάπεδο και τη δόμηση. Αυτός, άλλωστε, είναι και ένας από τους λόγους που η εταιρεία επέκτεινε τη δραστηριότητά της από τα δομικά υλικά στα είδη υγιεινής και θέρμανσης και έφτασε σήμερα σε σημείο να προσφέρει ανταγωνιστικές προτάσεις σε μια μεγάλη γκάμα προϊόντων για το σπίτι, το γραφείο, το εξοχικό, την οικοδομή... Επιπρόσθετα, αναλαμβάνει και την μεταφορά, εγκατάσταση, συντήρηση και ανακαίνιση των προτάσεων που προτείνει με τη βοήθεια έμπειρων συνεργατών.

Τέτοιες ολοκληρωμένες συνθέσεις μπορείτε να δείτε στο Showroom της εταιρείας είτε στημένες σε πραγματικό χώρο είτε στις ειδικές ψηφιακές εφαρμογές αναπαράστασης τρισδιάστατων (3D) χώρων σε Η/Υ.