Η εταιρεία Paris Paradeisis

Η εταιρεία «Paris Paradeisis - Είδη υγιεινής, πλακάκια, μπάνιο, δόμηση, τζάκι, θέρμανση, διακόσμηση» αποτελεί τη νέα δύναμη στο χώρο των ειδών υγιεινής, δόμησης, θέρμανσης και διακόσμησης με εμπειρία που ξεκινάει από το 1992.

Αρχικά, η εταιρεία ξεκίνησε τη δραστηριότητά της με οικοδομικά κυρίως υλικά καταφέρνοντας σε σύντομο χρονικό διάστημα να κερδίσει ένα σημαντικό μέρος της αγοράς στην περιοχή της Χαλκιδικής, της Θεσσαλονίκης αλλά και ολόκληρης της Μακεδονίας.

Άποψη του ολοκαίνουργιου Showroom της εταιρείας Paris Paradeisis

Μερικά χρόνια αργότερα, οι απαιτήσεις των ίδιων των πελατών μας ώθησαν την εταιρεία να κάνει ένα νέο άλμα προσθέτοντας στα προϊόντα της πρωτότυπες προτάσεις ειδών υγιεινής και θέρμανσης. Σε σύντομο χρόνο η εταιρεία καταφέρνει να συνάψει εμπορικές συμφωνίες με τους μεγαλύτερους διεθνείς αλλά και ελληνικούς οίκους που δραστηριοποιούνται στους τομείς των πλακιδίων, της θέρμανσης, των ειδών υγιεινής, μπάνιου, κουζίνας και διακόσμησης.

Η εξέλιξη της εταιρείας «Paris Paradeisis - Είδη υγιεινής, πλακάκια, μπάνιο, δόμηση, τζάκι, θέρμανση, διακόσμηση» και η φήμη που απέκτησε από τους ίδιους τους πελάτες της έφερε το αναμενόμενο αποτέλεσμα που ήταν η καθιέρωση ενός εκτεταμένου δικτύου μεταφοράς των προϊόντων της και η δημιουργία του νέου ιδιόκτητου Εκθεσιακού Κέντρου (Showroom) μόλις το 2009.

Ολοκληρωμενες προτάσεις από τους καλύτερους ξένοους και ελληνικούς εμπορικούς οίκους

Τεχνικοί, διακοσμητές, κατασκευαστές, εργολάβοι, μηχανικοί, αρχιτέκτονες, ιδιοκτήτες καταστημάτων και πολλοί άλλοι επαγγελματίες και εταιρείες αποτελούν τους έμπιστους συνεργάτες αλλά και πελάτες μας. Όλοι αυτοί μας δίνουν τη δυνατότητα να σας παρέχουμε σε λογικό κόστος ολοκληρωμένες υπηρεσίες από τον σχεδιασμό του χώρου σας και την επιλογή του κατάλληλου προϊόντος μέχρι την υλοποίησή και τη συντήρησή του.

Όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν εμπιστευθεί χιλιάδες ιδιώτες και επαγγελματίες από τη Χαλκιδική και τη Θεσσαλονίκη που αναζητούν ποιοτικές λύσεις στην καθημερινή τους ζωή είτε πρόκειται για την κατοικία τους είτε για επαγγελματικό χώρο. Δεν είναι τυχαίο ότι πολλοί νέοι άνθρωποι έρχονται σε εμάς για να φτιάξουν - όπως ακριβώς φαντάζονται, με τη βοήθειά μας - το νέο τους σπίτι, να επισκευάσουν ή να ανακαινίσουν το παλιό!

Η Καθημερινή ποιότητα που την Αισθάνεσαι, είναι εδώ...