Δίκτυο μεταφοράς και παράδοσης

Στα πλαίσια της πλήρους εξυπηρέτησης των πελατών και συνεργατών της η εταιρεία «Paris Paradeisis - Είδη υγιεινής, πλακάκια, μπάνιο, δόμηση, τζάκι, θέρμανση, διακόσμηση» έχει αναπτύξει ένα εκτεταμένο δίκτυο μεταφοράς των προϊόντων της με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών τα οποία είναι εξοπλισμένα και με ειδικό γερανό για την παράδοση ακόμη και στους πιο δύσκολους χώρους (ορόφους πολυκατοικιών, εργοτάξια κτλ). Από τις άρτια οργανωμένες αποθήκες μας 250 και 1500 τμ ξεκινούν καθημερινά επαγγελματίες μεταφορείς για δρομολόγια σε όλη την Ελλάδα ενώ ακόμη και στις πιο απίθανες περιοχές τα εμπορεύματα φτάνουν με τη βοήθεια αξιόπιστων μεταφορικών εταιρειών, πάντοτε με δική μας επιβάρυνση.

Διαθέτουμε εκτεταμένο δίκτυο μεταφοράς με ιδιόκτητο στόλο φορτηγών

Τα είδη που εμπορεύεται η εταιρεία «Paris Paradeisis - Είδη υγιεινής, πλακάκια, μπάνιο, δόμηση, τζάκι, θέρμανση, διακόσμηση» απαιτούν ιδιαίτερη προσοχή κατά τη μεταφορά τους. Τα υλικά των προϊόντων μας είναι αρκετές φορές εύθραυστα ενώ τα ίδια τα προϊόντα μπορεί να είναι ογκώδη και βαριά. Τέτοια προϊόντα πρέπει να μεταφέρονται με απόλυτη υπευθυνότητα ώστε να φτάσουν σε εσάς το ταχύτερο δυνατό με μηδενικές φθορές. Η πορσελάνινη μπανιέρα, το τζάκι γυάλινης πρόσοψης, οι ψηφίδες από securit κρύσταλλο, τα κεραμίδια με ηλιακούς συλλέκτες θα φτάσουν στο χώρο σας ακέραια, όπως ακριβώς τα έχετε δει στο Showroom της εταιρείας ή στους καταλόγους της ιστοσελίδας μας.

Σε οποιοδήποτε σημείο της Ελλάδας η εταιρεία «Paris Paradeisis - Είδη υγιεινής, πλακάκια, μπάνιο, δόμηση, τζάκι, θέρμανση, διακόσμηση» είναι σε θέση να σας παραδώσει προϊόντα χοντρικής και λιανικής αγοράς αφήνοντάς σας να μεριμνάτε μόνο για το επόμενο βήμα σας.